Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Mendy Wijnands
2 jaar geleden

Zonder te overdrijven, een eerlijke, fijne en vooral liefdevolle Cattery. Via een facebook vriendinnetje ben ik bij Irmi terecht gekomen en vrijwel direct voelde het vertrouwd. Gelukkig was dit ook wederzijds! Sinds vorig jaar Kerst zijn twee lieve broertjes, Bodie en Kenji, bij mij komen wonen. Tot op de dag van vandaag nog wekelijks (soms dagelijks) contact. Irmi heeft hart voor haar dieren, is eerlijk en heeft mij, als kersverse poezenmama heel erg ondersteund. Iedereen mag in zijn of haar handen knijpen met Irmi en ik ben ontzettend dankbaar dat zij Bodie en Kenji aan mij heeft toevertrouwd.

Demi gidding
2 jaar geleden

Top cattery!!
Irmi wil altijd blijven leren, heeft enorme hart voor haar dieren en doet voordat ze een nestje fokt, uitgebreid haar huiswerk naar passende combinaties.
Kittens worden op en top gesocialiseerd.

Ga zo door lieve irmi! Topper

Jolien de Vrind
3 jaar geleden

Nadat we afscheid moesten nemen van onze poes Jassie, na 4 jaar besloten om voor een ragdoll te gaan! Opzoek naar een goede en betrouwbare fokker dus! Er zijn er veel te vinden, maar toen vond ik la Perla Cattery. De website sprak mij meteen aan; zoveel liefde en betrokkenheid, het was gewoon voelbaar! Ik besloot Irmi een bericht te sturen en haar Jolie verwachtte eind oktober haar eerste nestje. Ik kwam op de lijst terecht! Veel contact volgde, het was duidelijk dat Irmi haar gevoel grotendeels laat meewegen in wie zij een van haar kittens toevertrouwt! En terecht! Al snel werd duidelijk dat we in aanmerking kwamen en hoewel wij niet konden kiezen, Ollie hoorde bij ons! Tijdens het kittenbezoek werd nog meer bevestigd hoe goed deze kittens (en alle poezen) het bij La Perla hebben! En het resultaat, het liefste katje wat ik ooit heb gezien.... bedankt Irmi voor je vertrouwen, ollie is een verrijking!

Alluisses Kock
3 jaar geleden

Leuke en goede cattery. Ik heb me een keer voorgesteld omdat ik een kitten wou. Ze herkende mij van de fb groep en mijn andere ragdoll Mia. Het voelde gelijk vertrouwd aangezien zij ook onderzoek had gedaan naar waar haar kitten naar toe zou gaan. Vanaf dat de kittens geboren waren en zelfs daarvoor al kreeg ik foto's toegestuurd van kleintjes of mama poes. Ik ben nu dan ook trotse papa van Eevee een lilac point mitted poesje. Het leuke is ook dat ik na een jaar en meer nog steeds heel goed contact met Irmi heb omdat zij betrokken is bij haar nestjes. Ik zou elk ander aanraden om bij haar te kijken voor een kitten. Dan weet je zeker dat die volledig getest en al zijn. Dikke knuff van Eevee

Jolanda & Roy
3 jaar geleden

Een hele fijne cattery fotos gekregen van de echo's van de kittens elke dag kregen we wel een foto. Heel veel zorg en liefde geven ze aan de kittens waardoor het echte kroelpotten worden. Wij hebben 2 broertjes en ze zijn zo aanhankelijk en lief. Jerry (Lilacpoint mitted) tommy (bluepoint mitted)
Echt een aanrader!

Familie van der Poel
3 jaar geleden

Wat een fijne Cattery, echt een aanrader! Vanaf het eerste moment fijn contact, heel veel updates in de vorm van foto’s en video’s, maar ook veel info. Is super leuk om de kleintjes zo te volgen. Worden liefdevol verzorgd, zijn echt deel van het gezin.
Onlangs onze Bobby (blue mink tabby)mogen opnemen in ons gezin. Heerlijk ventje. De kittens worden getest, gechipt enz., alles zoals het hoort en netjes geregeld, kosten nog moeite gespaard. Kortom, een hele fijne Cattery met prachtige kittens ❤️!

Asena
3 jaar geleden

Echt een hele fijne cattery. Zo behulpzaam en lief, en dat kan je zien in de kitten. Ze zijn zo goed verzorgd en zo schattig. Dit is echt een aanrader.

Bijgewerkt op 26-11-2021